Drømmen som ble virkelig

Hei. Mitt navn er Daniel Senn. Jeg er pappaen og pedagogen bak lær-å-lese appen Poio.

Poio-reisen min startet sammen med de kreative sønnene mine på kjøkkenbordet for flere år siden. Gjennom tøys, lek, tegning, bokstaver og spill fant vi nøkkelen til en ny og gøyal måte å lære å lese på. Målet mitt var å gi dem begge en like god introduksjon til lesing som jeg selv hadde som barn, via figurene Fi-fi og Fo-fo. At konseptet vårt skulle bli det som i dag er lesespillet Poio, er en drøm som ble virkelig for meg og familien min.

I dag markerer vi en stor ny milepæl. Både som selskap og familie:

Press-image_Project-p.png

Vi har slått oss sammen med Kahoot!
Med oss på laget blir også teamet bak de prisbelønte mattespillene til DragonBox. Dermed samles tre av Norges mest lekne EdTech-miljøer, med ett felles mål: å gjøre læring fantastisk!

IMG_7720-2.jpg

Engelsk versjon til alle Poio-familier!
Som takk for all hjelpen vi har fått av utallige ivrige barn, familier, skoler, barnehager, fagfolk og EdTech-entusiaster, så gir Kahoot! og Poio alle norske og svenske kunder engelsk versjon gratis i forbindelse med lansering nå i juni. Dette betyr at barna dine snart kan bruke Poio til å øve på engelske ord og uttale, også!

Det er nesten ikke til å tro
Med den engelske versjonen vil en ny generasjon barn over hele kloden få hjelp til å lære å lese gjennom vårt familieprosjekt. Å se at fantasi-universet, som våre barn var med å skape her hjemme på Bekkestua, kanskje blir et globalt fenomen er litt uvirkelig. Vi er uansett et stort skritt nærmere målet: at ingen barn skal streve med å lære å lese!

For det skal være gøy å knekke lesekoden! Det er den drømmen jeg fortsatt jobber med.

IMG_8565 (2).JPG