Poio på eksklusiv toppliste: "Gjør to beundringsverdige ting"

IMG_3443 (1).png

"Poio gjør to imponerende og ofte sjeldne ting i spillverdenen når det gjelder å lære barn å lese".

Vi i Poio er stolte av å ha blitt valgt ut til Common Sense sin eksklusive toppliste «Gode ressurser for tidlig leselæring». En toppliste som trekker frem utvalgte apper, spill og nettsteder som er spesielt fine for tidlig lesing!

Tillit fra millioner av familier og lærere
Common Sense er en ledende organisasjon dedikert til å hjelpe barn og familier ved å gi dem pålitelig informasjon, og være den uavhengige stemmen de trenger i en jungel av forskjellige pedagogiske apper og spill.

Millioner av familier og lærere stoler i dag på Common Sense når de ønsker hjelp med å navigere i den digitale verden. Hit går de for å lese anmeldelser fra eksperter, objektive råd og finne nyttige verktøy til sine barn. Siden 2003 har Common Sense vært den ledende kilden til anbefalinger for underholdning og teknologi for familier og skoler.

Poio forener to sjeldne ting
I sin toppliste har Common Sense samlet 23 utmerkete verktøy som kan hjelpe barn med tidlig lesing, og fremhever en rekke metoder som støtter hvert trinn i læringsprosessen - fordi det å lære å lese er forskjellig for hvert barn, men like viktig for alle.

"Poio gjør to beundringsverdige og ofte sjeldne ting i spillverdenen når det gjelder å lære barn å lese: Det lar barna kontrollere tempoet og lar læring være et biprodukt av lek. Mange andre spill for leselæring slukes ofte av instruksjonsdetaljer, men Poio setter fokus på lek og glede”.

_MG_2469 (2).jpg

Poio beskrives av redaktørene som et barne-sentrert lesespill, fokusert på oppdagelse og glede, og med en smart vri på fonetikk og leken innføring til lesing.

De anbefaler også Poio som en god app å bruke for elever som har slitt med bokstavlæring, siden Poio ikke blir oppfattet som et opplagt pedagogisk spill av barna.

“(...) Det er mye repetisjon og forsterkning av læring på alle nivåer. Barna møter stadig ord og lyder, noe som betyr at de kan lære byggesteinene i lesing på forskjellige måter. Historieboka er også en god, motiverende faktor som gjør at barna ønsker å fortsette videre mens de bygger ord og setninger. ”

Les hele Common Sense-anmeldelsen av Poio her, eller se hele topplisten på nettstedet her!