Fire apper for sommeren som er både lærerike OG underholdende!

Det finnes en rekke læringsspill, og en rekke underholdende spill, men kan du virkelig få det beste fra begge verdener i en og samme app? Så absolutt! 

PROMO_5 (2).jpg

Disse fire spillene kombinerer lek og læring på en unik og smart måte, og hvis ditt barn liker Poio er vi sikre på at de kommer til å like disse også! For ikke å nevne at de er perfekte for sommerferien - spesielt hvis dere skal tilbringe den hjemme dette året eller drar på lengre bilturer. 

Blir det ditt barn som lærer deg noe om et nytt tema, imponerer deg ved å løse en likning helt selv, eller slår deg i sjakk i sommer? 

DragonBox Numbers

IMG_1146 (1).jpg

Forbes beskriver dette spillet som «... det første du bør laste ned på et nettbrett hvis du har barn mellom 4-8 år», og det med god grunn.

DragonBox Numbers hjelper barn å forstå hva tall egentlig er, og hva som skjer når du legger dem sammen eller trekker dem fra hverandre.

I stedet for å pugge tall som symboler, blir barna introdusert for karakterer som kalles Nooms. Hver av dem representerer (og oppfører seg som) et tall fra 1 til 10. Dette skaper en tydelig visuell forklaring på hvordan man regner mattestykker, og gjør det enkelt å lære gjennom lek!

Last ned på App Store eller Google Play.


DragonBox Algebra 5+

Ch4Niveau14 (1).jpg

Et annet strålende spill fra DragonBox er Algebra 5+. Å løse ligninger blir generelt sett på som ganske vanskelig matte, men denne appen gjør det så enkelt og intuitivt at barn så små som fem år får det til!

I løpet av spillet blir tegninger langsomt erstattet av tall for visuelt å lære barna operasjonene som trengs for å finne verdien av «X».

I en anmeldelse uttaler Wired at «i løpet av et par timer vil de fleste barn som bruker DragonBox kunne begynne å løse enkle algebraiske ligninger, og dessuten har de det moro.»

Last ned fra App Store eller Google Play
Lær mer om alle spillene fra DragonBox her


Magnus’ Kingdom of Chess

layer3c (1).png

«Dette spillet har en egen måte å engasjere barn på, og lærer dem om sjakk og brikkene uten at de engang skjønner det,» lyder det i Common Sense sin anbefaling av Magnus 'Kingdom of Chess.

Måten det fungerer på er at spillet lar barn utforske et kongerike mens de samler gullmynter og får nye brikker. Litt etter litt forstår de hvordan man bruker de forskjellige brikkene og deres spesifikke regler.

Spillet er utviklet sammen med Magnus Carlsen og hans fantastiske team av sjakkeksperter for å skape en leken, enkel og effektiv læringsopplevelse for barn i alderen 6+.

Last ned fra App Store eller Google Play
Lær mer om Magnus’ Kingdom of Chess her



Kahoot! 

kahoot-for-social-quiz.png

Med storsuksessen Kahoot! kommer både du og barna til å lære noe nytt om hvilket tema dere enn vil.

Quizz-platformen hylles av lærere, foreldre og elever verden over for måten den gjør læring engasjerende, sosialt og gøy.  

I appen eller på nettsiden deres kan du eller barna dine lage deres egne “kahoots”, eller velge blant de 100 millioner spillene som allerede ligger ute.
Sjekk for eksempel ut Poios egen kolleksjon av “kahoots” her

Velger dere å lage spill selv så er det gjort på minutter, og mulighetene til å tilpasse spillet til akkurat det dere måtte ønske er mange!

Last ned appen fra App Store eller Google Play.
Eller gå til Kahoot! sin nettside.