Hvordan knekke lesekoden?

For meg har det alltid vært viktig å følge barn sin utvikling, og spille på deres styrker for å lære dem noe nytt.

Det er nettopp det om hvordan knekke lesekoden høyrepolitiker Kristine Vinje skriver om på sin blogg. Hun besøkte oss i Poio for å lære om hvordan lesespillet fungerer og hvordan bruke teknologi på måter som forsterker samfunnet.

Poio sitt mål er at ingen skal slite med å knekke lesekoden innen 2020!

Daniel_profilbilde2.jpg

Som Vinje skriver: 
"Det å knekke lesekoden er ikke bare inngangen til å lære å lese, det er også en forutsetning for all læring. Dessverre er det mange som sliter med nettopp det, og derfor går Høyre til valg på forsterket innsats tidlig i skoleløpet. Gjennom nasjonale minstemål for skoleresultater, plikt til intensivopplæring, mer spesialiserte lærere, spesialpedagoger på alle barneskoler og en rekke andre tiltak vil Høyre sørge for at færre barn går ut av skolen uten å kunne lese og skrive, slik at flere fullfører videregående."

- Daniel Senn, Gründer av Poio