Lesespillet Poio er endelig tilgjengelig på engelsk!

Det er to år siden lanseringen i Norge, og nå beveger Poio og leslingene seg utenfor de skandinaviske grensene i håp om å kunne hjelpe enda flere barn med å knekke lesekoden gjennom lek. Og kanskje kan det være til hjelp for ditt barn også!

Skjermbilde 2019-06-11 kl. 16.58.49.jpg

Poio lansert i Storbrittania
Vårt mål, fra starten av, har vært at ingen barn skal streve med å lære å lese. Det skal være en spennende og gøyal prosess som gir positive opplevelser rundt læring - for alle barn.

Det som startet med et papirspill som Daniel Senn og hans sønner laget hjemme på kjøkkenbordet, har i dag hjulpet over 100.000 barn i Norge og Sverige på veien mot å knekke lesekoden. Det i seg selv er helt fantastisk, og nå er vi nok et skritt nærmere vårt mål. Etter mye arbeid kan vi endelig tilby britiske barn den samme, lekne tilnærmingen til leseopplæringen!

Skjermbilde 2019-06-11 kl. 16.59.36.jpg

Poio på engelsk til ditt barn
Det som har vært aller viktigst for at vi har kunnet komme oss så langt er all hjelpen vi har fått fra utallige ivrige barn, familier, skoler, barnehager, fagfolk og EdTech-entusiaster. Derfor gir vi i samarbeid med Kahoot! alle norske og svenske kunder - eksisterende og nye - den engelske versjonen av Poio helt gratis! Dette betyr at barna dine nå kan bruke Poio til å øve på engelske bokstaver og uttale.

Laster du ned Poio, vil altså engelsk språk nå være inkludert i appen.
Hvis du allerede har Poio, trenger du bare å oppdatere appen din. Når du da går inn i foreldremenyen inne i spillet kan du lage en ny profil, og velge engelsk som språk. Dermed kan barna starte på nytt på engelsk, uten å miste progresjonen de allerede har på morsmålet.  

Skjermbilde 2019-06-11 kl. 16.56.31.jpg