Lesing er for alle, uansett forutsetninger!

Hils på Max!

Max er en aktiv og glad gutt på 11 år. Han ble født med Downs syndrom og to kompliserte hjertefeil, som gjorde at hverdagen til familien har blitt litt annerledes enn mange andres.
Det betyr også at Max iblant trenger litt ekstra tid på å lære seg visse ting.

Max hadde begynt å lese litt fra før av, men for et par uker siden begynte han og mamma Anna å spille Poio sammen. Her viser de hvordan det har gått, og det er fantastisk å se Max så begeistret at han helst ikke vil legge det fra seg.

På bloggen, ettnyttliv.com, forteller Anna om deres erfaring med Poio så langt:

“Vi kan verkligen rekommendera detta, väldigt pedagogiska och bra med att alla bokstäver ljudas och allt repeteras och sägs flera gånger och så är det varierat innehåll hela tiden och riktigt söta och mysiga figurer och miljöer.”

Etter at Max ble født i 2007 laget Anna en blogg hvor hun og Max deler øyeblikk og historier fra livet med omverden. Familien forteller om hvordan det er å leve med ett liv litt ulikt fra andres, om hvilke utfordringer, lærdommer og gleder de får oppleve.
”Vi synes at det er bra å vise at ALLE ER ULIKE her i verden, og at ALLE er LIKE mye VERDT, og uff så trist om vi alle hadde vært støpt i samme form. Vi forsøker å se mulighetene og ikke begrensningene,” skriver Anna.

Vi kan ikke annet enn å bli inspirert av dette!

Følg med på Max og Anna her:
Instagram: @maxmedfamilj
Youtube: Max liv
Blogg: Ett nytt liv