Konkurransevilkår


Tidsperiode

Konkurransen pågår fra 26. august til 2. september. Vinnerene annonseres på @PoioRead facebook-side.

 

Deltagere

Får å være med i konkurransen må du være over 18 år. Deltakere under 18 år må få tillatelse av forelder eller verge. Ansatte i Poio og deres nærmeste kan ikke delta.

 

Pris

Vinner kåres av en jury bestående av representanter fra Poio. Deres avgjørelse kan ikke endres etter at besluttingen er fattet. Eventuell gevinst skatt betales av vinner. Gevinst kan ikke byttes i kontanter.

 

Øvrige reservasjoner

Poio AS forbeholder seg retten til å ved behov endre konkurranse vilkårene eller avbryte konkurranse. Konkurransen gjennomføres av Poio AS uten støtte eller sponsoravtale med Facebook.

 

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger som håndteres i forbindelse med konkurransen kommer til å bli behandlet av Poio AS, som er direkte ansvarlig for opplysningene. Opplysningene kommer til å håndteres for å administrere og kåre en vinner i den aktuelle konkurransen. Opplysningene kommer bre til å være registrert så lenge konkurransen pågår. Om måten deres personopplysninger behandles på strider med personvernsloven har dere rett til å kreve at deres opplysninger endres, blokkeres eller slettes. For å gjøre noe av det tidligere nevnte eller for mer informasjon om personvern og hvordan vi behandler personopplysninger, send en mail til privacy@poio.com.

Har du andre spørsmål angående konkurransen? Send en mail til kontakt@poio.com eller send oss en melding i chaten.